Генінсон планує провести ребрендинг Прем'єр-ліги

Поділитися
Генінсон планує провести ребрендинг Прем'єр-ліги Генінсон хоче зустрітися з усіма президентами клубів © kp.ua
Новий президент УПЛ озвучив свої першочергові плани.

Новий президент української Прем'єр-ліги Володимир Генінсон заявив, що в першу чергу планує провести ребрендинг УПЛ.

"Бренд Прем'єр-ліги потрібно переробити. Першим кроком буде ребрендинг. Буде соцопитування для того, щоб повністю залучити в процес маси. Зробимо новий продукт. Після цього вийдемо з ним на ринок.

Після цього з'являється друга частина питання - телевізійні права. Як тільки телеправа будуть передані від власників клубів у Прем'єр-лігу, ми зможемо об'єднати це в один продукт з новим контентом. Щоб створити щось, треба мати на це права. Якщо у мене не буде прав на створення продукту, який ми потім будемо просувати як на внутрішньому ринку, так і на закордонному, то я не відбудуся як президент", - зазначив Генінсон в інтерв'ю телеканалу "Футбол 1".

Голова УПЛ заявив, що хоче зустрітися з президентами всіх клубів: "Я не боюся не виправдати очікування. Буду декларувати те, що потрібна зустріч на самих верхах. Тільки власники клубів можуть вирішити майбутнє. Це не менеджмент середньої ланки, який слухає вказівки власників.

Через три місяці, коли я зберу наступну нараду Прем'єр-ліги, я хочу відзвітувати за те, що я вже зробив і показати, що буду робити далі. Я постараюся, щоб на цій зустрічі були присутні всі власники клубів, або хоча б ті, хто присутній в Україні. Я думаю, що якщо будуть представники трьох-чотирьох топ-клубів, то й інші під'їдуть".

Читайте також: На посаду президента української Прем'єр-ліги зареєстрували лише одного кандидата

Нагадаємо, раніше Генінсон розповів, про фінансовий стан клубів Прем'єр-ліги.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі