Гендиректор "Бенфіки" відзначив бійцівські якості футболістів "Динамо"

Поділитися
Гендиректор "Бенфіки" відзначив бійцівські якості футболістів "Динамо" В "Бенфіці" очікують рівної боротьби з киянами © football.ua
Португальський гранд чекає цікавого суперництва з українцями в Лізі чемпіонів.

Генеральний директор "Бенфіки" Лоренсо Перрейра поділився очікуваннями від двох майбутніх поєдинків з київським "Динамо" в Лізі чемпіонів.

"Я вважаю, що в нашій групі легко не буде жодному клубу. Вона дуже збалансована. Кожен матч і кожне набране очко будуть мати дуже велике значення при визначенні підсумкового розподілу місць. Зазначу, що основним чинником цього є те, що суперниками один одного виступають три чемпіони своїх країн і друга за силою команда італійської Серії А".

"Динамо" завжди виступає в Європі серйозним суперником. У команді зібрані сильні футболісти, що мають хороші бійцівські якості. Це невід'ємна частина життя клубу, його ментальність. "Динамо" провело хороший сезон в минулій Лізі чемпіонів. "Бенфіка" також сміливо може занести його в свій актив, дійшовши до чвертьфіналу. Але це вже в минулому, і нові матчі між нашими клубами, впевнений, доставлять масу хвилюючих хвилин вболівальникам".

"У "Бенфіки" і "Динамо" традиційно великі армії шанувальників, та й самі клуби мають величезне значення у своїх країнах, що і дає мені підстави припускати вкрай цікаві поєдинки в нинішній Лізі чемпіонів".

Читайте також: "Бешикташ" - "Динамо": кращі фото матчу

Нагадаємо, "Динамо" проведе матчі проти "Бенфіки" 19 жовтня вдома і 1 листопада на виїзді. Після двох турів в активі команди Сергія Реброва одне очко в групі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі