Футбольний клуб «Ліверпуль» все-таки купили

Поділитися
У п'ятницю, 15 жовтня, завершилася купівля британського футбольного клубу «Ліверпуль» американською компанією New England Sports Ventures, що володіє також бейсбольним клубом Boston Red Socks.
У п'ятницю, 15 жовтня, завершилася купівля британського футбольного клубу «Ліверпуль» американською компанією New England Sports Ventures, що володіє також бейсбольним клубом Boston Red Socks.За даними британських ЗМІ, компанія заплатила за клуб 300 млн фунтів стерлінгів. Відповідно до заяви, розміщеної на офіційному сайті «Ліверпуля», угода «знімає з футбольного клубу "Ліверпуль" сплату боргів, покладених на нього попередніми власниками». Таким чином, клуб зможе уникнути штрафних санкцій. До 15 жовтня «Ліверпуль» повинен був погасити борг у розмірі 280 млн фунтів. В іншому випадку його можуть оголосити банкрутом з наступним введенням зовнішнього управління і, відповідно, позбавленням дев'яти очок в якості штрафу з боку Прем'єр-ліги, повідомила британська телерадіокорпорація "Бі-бі-сі". Попередні співвласники клубу Джордж Джіллетт і Том Хікс до цього намагалися блокувати продаж клубу компанії, заявляючи, що ціна, запропонована NEVS, серйозно занижена. Вони назвали угоду з американською компанією, власником американської бейсбольної команди Boston Red Socks, «епічним шахрайством», оскільки, на їхню думку, вартість «Ліверпуля» є значно вищою. Однак після рішення британського суду, який визнав продаж «Ліверпуля» законним, Джіллетт і Хікс оголосили, що відкликають заяву, що блокує продаж клубу, але будуть вимагати відшкодування збитків у розмірі 1 млрд фунтів стерлінгів.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі