Футболісти італійського чемпіонату оголосили страйк

Поділитися
Профспілка футболістів чемпіонату Італії у п'ятницю, 10 вересня, оголосили про страйк. Гравці мають намір не вийти на поле під час п'ятого туру національної першості, матчі якого пройдуть 25 і 26 вересня.
Профспілка футболістів чемпіонату Італії у п'ятницю, 10 вересня, оголосила про страйк. Гравці мають намір не вийти на поле під час п'ятого туру національної першості, матчі якого пройдуть 25 і 26 вересня.Причиною страйку стали нові правила укладання контрактів, які запропонували ввести керівники клубів. Вони, зокрема, обмежують право футболістів відмовлятися від переходів до іншої команди. Заяву від імені гравців зачитав захисник «Мілана» Массімо Оддо. «Команди Серії А не гратимуть 25-26 вересня на знак протесту проти нових правила укладання контрактів. Гравцям набридло, що до них ставляться, як до неживих предметів, а не як до людей. Ми тут говоримо про права людини», - зазначено у ньому. На понеділок, 14 вересня, президент італійської федерації футболу Джанкарло Абете, представники клубів Серії А і профспілок мають намір провести зустріч, на якій спробують знайти вихід з ситуації, що склалася. Тим не менше, Массімо Оддо заявив, що, незважаючи на результат майбутніх переговорів, страйк, швидше за все, відбудеться. До профспілки футболістів чемпіонату Італії входять представники всіх 20 клубів Серії А.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі