Футболісти збірної України привітали вболівальників з наступаючим Новим роком

Поділитися
Футболісти збірної України привітали вболівальників з наступаючим Новим роком Футболісти збірної України без поразок завершили 2019 рік © ФФУ
Гравці національної команди порадували теплими побажаннями.

Українська асоціація футболу на своїй офіційній сторінці в Instagram опуликовала відео з привітаннями Андрієм Шевченком і футболістами збірної України вболівальників з наступаючим Новим роком.

У ролику взяли участь Андрій П'ятов, Віктор Циганков, Микола Матвієнко, Віктор Коваленко, Роман Яремчук, Євген Коноплянка, Олександр Караваєв, Тарас Степаненко, Андрій Ярмоленко та Андрій Шевченко.

Нагадаємо, збірна України без поразок пройшла свою відбіркову групу на Євро-2020, обійшовши команди Португалії, Сербії, Литви та Люксембургу.

Чемпіонат Європи пройде з 12 червня по 12 липня наступного року. У турнірі візьмуть участь 24 збірні, а матчі континентальної першості в зв'язку з 60-річчям заснування Євро відбудуться в різних містах Європи.

У групі підопічні Шевченка точно зіграють з Нідерландами і Австрією, а третя збірна визначиться в березні в плей-офф Ліги націй.

Раніше повідомлялося про те, що збірна України може припинити співпрацю з технічним спонсором.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі