Футболісти "Металіста" не хочуть повертатися до Харкова з оренди

Поділитися
Футболісти "Металіста" не хочуть повертатися до Харкова з оренди Олександр Нойок (праворуч) хоче залишитися в "Металурзі"
Умови праці у харківській команді відлякують футболістів, які влітку вирушили в пошуках щастя в Європу і Південну Америку.

Харківський "Металіст" зустрінеться з серйозними проблемами в комплектації складу на весняну частину сезону в Прем'єр-лізі.

Ряд гравців може покинути Харків вже взимку, а ті футболісти, які вирушили в оренду ще влітку, не горять бажанням повертатися на колишнє місце роботи.

Йдеться про трьох гравців - півзахисників Олександра Нойока, Дієго Соузу і Андрія Богданова. Українці провели першу частину сезону в відповідно у донецькому "Металурзі" і грецькому "Ерготелісі", а бразилець - на батьківщині, в команді "Спорт Ресіфі".

Повідомляється, що Нойок, на рахунку якого 13 поєдинків за команду Володимира П'ятенко, хоче продовжити виступи за донеччан, адже він відчуває довіру з боку головного тренера. Богданов начебто і розглядає варіант повернення в Україну, але - не тільки в "Металіст". У його послугах зацікавлені в тому числі і провідні українські команди. Тим більше, що за словами футбольного агента Дмитра Селюка, "Металіст" не виконав контрактні зобов'язання за літні місяці перед гравцем.

Що стосується бразильця, то він майже зі стовідсотковою ймовірністю залишиться в "Ресіфі" - зараз "Металіст" займається оформленням відповідних документів.

Нагадаємо, що харків'яни завершили осінню частину чемпіонату на 6-му місці в турнірній таблиці, а навесні їх чекає чвертьфінал Кубка України проти донецького "Шахтаря".

Читайте також: "Зоря" спробує відстояти у "Шахтаря" двох лідерів

16 грудня головний тренер Металіста повідомив про бажання бразильця Шав'єра залишитися в команді. За словами Ігоря Рахаева, до такого висновку він прийшов після розмови з бразильцем, який займає друге місце в списку бомбардирів Прем'єр-ліги.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі