Футболісти "Дніпра" і "Динамо" потрапили у символічну збірну Ліги Європи

Поділитися
Футболісти "Дніпра" і "Динамо" потрапили у символічну збірну Ліги Європи Андрій Ярмоленко забив гол і віддав результативну передачу в матчі з "Евертоном" © football.ua
Бразилець Дуглас, а також українці Андрій Ярмоленко та Олег Гусєв - герої нинішнього тижня в Лізі Європи.

Київське "Динамо" та дніпропетровський "Дніпро" зуміли домогтися позитивних результатів у матчах 1/8 фіналу Ліги Європи, тому намагання цих команд були відзначені експертами УЄФА.

До символічної збірної тижня, яка була складена згідно з результатами поєдинків 19 березня, пробилися захисник "Дніпра" Дуглас, а також вінгери "Динамо" - Олег Гусєв і Андрій Ярмоленко. Всі троє зробили солідний внесок в успіх своїх команд і їх вихід в 1/4 фіналу турніру.

До того ж Гусєв і Ярмоленко стали авторками двох з п'яти голів, забитих у ворота англійського "Евертона".
А Андрій Ярмоленко з 6 м'ячами вийшов на перше місце в списку кращих бомбардирів команд учасниць 1/4 фіналу Ліги Європи.

Додамо, що бразилець Дуглас вдруге поспіль пробивається в символічну збірну. Як зазначає офіційний сайт УЄФА, Дуглас став разом з Денисом Бойко став найбільш затребуваним гравцем турніру - на рахунку обох футболістів по 930 зіграних хвилин до Ліги Європи-2014/15.

Нагадаємо, що "Динамо" в 1/8 фіналу минулого "Евертон" (1:2 і 5:2), а "Дніпро" - "Аякс" (1:0 та 1:2).

Додамо, що в збірну тижня також пробився і екс-динамівець Бенуа Тремулінаса, який перейшов з Києва в "Севілью" влітку 2014 року.

За результатами других матчів 1/8 фіналу стало відомо, що українські клуби в єврокубках повторили досягнення шестирічної давності. Вперше з сезону-2008/09, коли донецький "Шахтар" у підсумку виграв останній розіграш Кубка УЄФА, в 1/4 фіналу цього турніру виявилося дві команди з України. Тоді компанію "гірникам" склало "Динамо". Кияни і донеччани зустрілися на стадії 1/2 фіналу.

Для "Дніпра" це перший вихід в 1/4 финили Ліги Європи (Кубка УЄФА) за більш ніж 30-річну історію виступів у європейських клубних турнірах.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі