Футболістам збірної Франції пред'явлені звинувачення у зв'язках із неповнолітньою повією

Поділитися
Паризька прокуратура пред'явила футболістам збірної Франції Франку Рібері та Каріму Бензема звинувачення у зв'язках із неповнолітньою повією Захією Дехар. Їм загрожує до трьох років тюремного ув'язнення.
Паризька прокуратура пред'явила футболістам збірної Франції Франку Рібері та Каріму Бензема звинувачення у зв'язках із неповнолітньою повією Захією Дехар. Їм загрожує до трьох років тюремного ув'язнення.Скандал навколо гравців збірної Франції вибухнув у квітні цього року, коли французька поліція проводила рейди по борделях Парижа і затримала декілька повій, серед яких опинилася і Захія Дехар. Остання заявила, що її послугами у 2009 році користувалися декілька відомих футболістів, у тому числі Рібері, Бензема. Клієнтом Захії Дехар був ще один гравець збірної Франції Сідней Гову, проте він мав зв'язок із дівчиною, коли їй уже виповнилося 18 років. Франк Рібері (на фото), який виступає за мюнхенську «Баварію», раніше визнав, що користувався послугами цієї повії. Однак він стверджує, що не знав про її вік. Сама Захія Дехар також заявила, що не говорила клієнту про своє неповноліття. ЗМІ у зв'язку з цим нагадують, що 27-річний Рібері одружений, у нього двоє дітей. Ще один фігурант справи - 22-річний форвард мадридського «Реала» Карім Бензема - взагалі заперечує зв'язок із повією. Якщо прокуратура зможе довести, що футболісти знали справжній вік Захії Дехар, то їм загрожує тюремне ув'язнення на строк до трьох років і штраф у розмірі 45 тисяч євро.

За матеріалами: The Guardian, Лента.Ru

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі