Роналду впевнений, що "Золотий м'яч" цього року виграє Мессі

Поділитися
Роналду впевнений, що "Золотий м'яч" цього року виграє Мессі Роналду і Мессі на двох здобули 7 "Золотих м'ячів"
Португальський вінгер вважає, що нагорода найкращому гравцеві світу повинна дістатися його конкуренту.

Кріштіано Роналду не розраховує завоювати "Золотий м'яч" за підсумками 2015 року. Португалець впевнений, що приз найкращому футболісту планети в цей раз дістанеться його головному конкуренту Лео Мессі.

"Чесно кажучи, я думаю, що Мессі виграє в цьому році, тому що доля нагороди залежить від голосування. Мессі в цьому році виграв з "Барселоною" Лігу чемпіонів і чемпіонат Іспанії. З точки зору особистих виступів це був, мабуть, найкращий сезон у моїй кар'єрі, я став кращим бомбардиром в Європі, але все вирішує голосування. Я не дуже турбуюся про це, оскільки, як вже говорив багато разів, раніше я ніколи не думав, що стану триразовим володарем "Золотого м'яча", - зазначив португалець.

"Ми ділимо з Мессі цю нагороду вже вісім років. Подібного не було до нас. У мене хороші стосунки з ним, ми не друзі, але поважаємо один одного", - цитує Роналду The Guardian.

Нагадаємо, Роналду виграв "Золотий м'яч" за підсумками минулого року. Всього на його рахунку 3 нагороди найкращому футболістові планети, у Мессі - 4.

Раніше стало відомо, за кого в опитуванні на "Золотий м'яч" віддали свої голоси головний тренер збірної України Михайло Фоменко та її капітан Анатолій Тимощук.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі