Футболіст, що нокаутував суддю, відбувся піврічною дискваліфікацією

Поділитися
Футболіст, що нокаутував суддю, відбувся піврічною дискваліфікацією Ігор Носарев (в центрі) не зможе півроку грати за свою команду © sarnyfootball.at.ua
Ігорю Носарьову, який відзначився боксерськими якостями в матчі аматорських змагань у Рівненській області, пощастило: йому виписали лише шестимісячну дискваліфікацію замість загрожувала довічної.

Захисник Ігор Носарєв з аматорської команди " Маяк " Сарни, який у поєдинку на Суперкубок Рівненської області проти ОДЭКа з Оржева відправив у нокдаун арбітра Романа Новосада, отримав шість місяців дискваліфікації за свій вчинок.

Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу Рівненщини вирішив дати 23-річному боксеру-футболістові досить м'яке покарання. Дискваліфікація почнеться з березня, коли стартують чергові змагання під егідою місцевої федерації.

Нагадаємо, що епізод, який "прославив" Носарева на всю Україну, стався 8 листопада в матчі на рівненському стадіоні "Авангард".

У середині другого тайму при рахунку 1:1 суддя Новосад призначив у ворота "Маяка" пенальті. Але незабаром, після консультацій з помічникам, він прийняв рішення скасувати 11-метровий. Футболісти ОДЕКа спробували відновити справедливість і почали штовхати суддю. Здавалося, що ситуація зайшла в глухий кут, проте в один момент на поле вибіг Носарев, який не міг приймати участь у грі через травму, і, не розбираючись у ситуації, сильно вдарив арбітра по обличчю. У підсумку поєдинок завершився перемогою сарненської команди 2:1 - "Маяк" виграв Суперкубок.

Додамо, що КДК покарав ще й футболістів оржівської команди, що штовхали Новосада - Андрій Колаковський пропустить чотири матчі, а Сергій Чикалюк-Козакевич - три.

Читайте також: Футболіста "Шахтаря" дискваліфікували за образу судді в матчі з "Динамо"
"4"]

26 червня в матчі чемпіонату світу в Бразилії між Уругваєм та Італією нападник уругвайців Луїс Суарес вкусив захисника суперників Джорджо К'єліні в одному з епізодів, однак суддя не помітив порушення і гра продовжилася. Незабаром ФІФА виписала порушникові 4-місячну дискваліфікацію в клубі і ще 10 матчів в офіційних матчах збірної.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі