Футболіст Дані Алвес, засуджений за зґвалтування, вийшов на волю та влаштував вечірку

Поділитися
Футболіст Дані Алвес, засуджений за зґвалтування, вийшов на волю та влаштував вечірку Дані Алвес © EPA-EFE/Quique Garcia
За спортсмена внесли заставу.

Колишнього футболіста збірної Бразилії Дані Алвеса відпустили на волю під заставу після вироку у справі про зґвалтування.

За інформацією Record, Алвес після повернення додому влаштував вечірку з друзями на честь дня народження батька, яка тривала до п'ятої ранку.

Бразилець отримав 4,5 роки ув'язнення за зґвалтування. Суд визнав його винним у сексуальному насильстві до дівчини у туалеті одного з нічних клубів Барселони у січні 2023 року.

При цьому в Алвеса з'явилася можливість внести 1 мільйон євро застави та вийти на волю. Рахунки бразильця були заморожені, але гроші вніс хтось із його оточення.

Під час судового процесу бразилець кілька разів змінював адвокатів та свої свідчення. Спочатку він стверджував, що не знайомий із жінкою, після чого наполягав, що не бив жертву і не примушував до сексуального контакту, а все сталося за згодою сторін.

Дані Алвес більшу частину своєї кар'єри провів у Європі та відомий за виступами за "Севілью", "Барселону", "Ювентус" та ПСЖ, з якими завоював безліч трофеїв. За збірну Бразилії захисник провів 126 матчів та забив 8 голів.

Раніше повідомлялося про те, що ізраїльського футболіста заарештували в Туреччині за демонстрацію підтримки Ізраїлю під час матчу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі