Фред офіційно став гравцем "Манчестер Юнайтед"

Поділитися
Фред офіційно став гравцем "Манчестер Юнайтед" Фред - гравець "МЮ" © manutd.com
"Шахтар" позбувся свого лідера.

"Шахтар" оголосив про досягнення угоди з "Манчестер Юнайтед" по трансферу півзахисника Фреда. Про це повідомляє прес-служба донецького клубу, а також офіційний твіттер і сайт англійського гранда. Деталі контракту поки не повідомляються. За інформацією Tribuna.com, трансфер екс-півзахисника "Шахтаря" Фреда в МЮ обійшовся англійському клубу в більш ніж 60 млн євро без урахування бонусів.

Таким чином, Фред став найдорожчим футболістом в історії "Шахтаря" і українського футболу. Попередній рекорд належав також гравця "гірників" Алексу Тейшейрі, який в 2016 році за 50 мільйонів євро перебрався в китайський "Цзянсу Сунін".

Видання "Manchester Evening News" вважає, що Фред у новому клубі збереже свій восьмий номер, під яким грав у "Шахтарі". Зараз номер зайнятий Хуаном Матою, однак той може взяти собі десятку, яка стала вакантною після відходу Златана Ібрагімовича в "Лос-Анджелес Гелаксі".

Фред виступає за "гірників" з літа 2013 року і є одним з найкращих гравців чемпіонату України. У минулому сезоні бразилець провів за донеччан 36 матчів у всіх турнірах і забив 4 голи. Також на рахунку півзахисника 6 поєдинків за збірну Бразилії.

Вього бразильський хавбек провів за "гірників" 155 матчів, в яких забив 15 голів і віддав 15 асистів.

Раніше повідомлялося про те, що капітан "Шахтаря" Срна отримав пропозицію від клубу італійської Серії А.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі