Француз без рук і ніг за допомогою ласт подолав Ла-Манш

Поділитися
Французу, який пережив ампутацію рук і ніг у результаті ураження електрострумом, вдалося перепливти протоку, що розділяє Британські острови та Францію.
Французу, який пережив ампутацію рук і ніг у результаті ураження електрострумом, вдалося перепливти протоку, що розділяє Британські острови та Францію.Використовуючи ласти, прикріплені до протезів, 42-річний Філіп Круазон проплив від англійського портового міста Фолкстона в графстві Кент до мису Гри-Не на французькому березі. Нещасний випадок стався з ним 16 тому, коли Круазон намагався зняти телевізійну антену з даху свого будинку. Французу вдалося подолати 34 кілометри у воді набагато швидше, ніж він сам планував - не за добу, а трохи більш ніж за 14 годин. У його команді стверджують, що це рекорд для плавця-інваліда. Сам Філіп Круазон розповів «Бі-Бі-Сі», що за весь заплив він жодного разу не подумав, ніби у нього не вийде досягти берега - не зважаючи на біль у всьому тілі. Його батько зазначає, що погода була сприятлива, а протягом деякого часу плавця навіть супроводжували три дельфіна «на знак удачі». Круазон готувався перетнути Ла-Манш протягом двох років. За матеріалами «Бі-Бі-Сі»
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі