Франція стала першим півфіналістом ЧС-2018 в Росії

Поділитися
Франція стала першим півфіналістом ЧС-2018 в Росії Франція легко впоралася з Уругваєм © twitter.com
Французи обіграли уругвайську збірну.

Сьогодні, 6 липня, в Нижньому Новгороді на стадіоні "Нижній Новгород" відбувся матч 1/4 фіналу чемпіонату світу з футболу, в якому зіграли збірні Уругваю і Франції. Підопічні Дешама здобули впевнену перемогу з рахунком 2:0, а голами за французів відзначилися Варан і Грізманн. Таким чином, у півфіналі Франція зустрінеться з найсильнішим у парі Бразилія - Бельгія.

Французькі футболісти забили по голу в кожному з таймів і спокійно пройшли в четвірку найкращих команд світу. Зазначимо, що Уругвай провів весь матч без Едінсона Кавані, який травмувався у поєдинку проти Португалії.

Уругвай – Франція - 0:2

Голи: Варан, 40, Грізманн, 61.

Уругвай: Муслера, Касерес, Хіменес, Годін, Лаксальт, Торрейра, Нандес (Урретавіскайя, 73), Весіно, Бентанкур (Родрігес, 59), Суарес, Стуані (Максі Гомес, 59).

Франція: Льоріс, Павар, Варан, Умтіті, Люка Ернандес, Погба, Канте, Мбаппе (Дембеле, 88), Грізманн (Фекір, 90), Толіссо (Нзонзі, 80), Жиру.

Попередження: Бентанкур, Родрігес – Ернандес, Мбаппе.

Чемпіонат світу з футболу проходить в Росії до 15 липня 2018 року. Матчі приймають Москва, Санкт-Петербург, Калінінград, Волгоград, Казань, Нижній Новгород, Самара, Саранськ, Ростов-на-Дону, Єкатеринбург і Сочі.

Уругвай - Франція 0:2: ключові моменти матчу, відео голів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі