Форвард «Шахтаря» перейшов до «Дніпра» за 7 мільйонів євро

Поділитися
Форвард донецького «Шахтаря» Олександр Гладкий перейшов до іншого українського клубу - дніпропетровського «Дніпра». Про це у вівторок, 17 серпня, повідомив офіційний сайт «гірників».
Форвард донецького «Шахтаря» Олександр Гладкий перейшов до іншого українського клубу - дніпропетровського «Дніпра». Про це у вівторок, 17 серпня, повідомив офіційний сайт «гірників».Сума перекупу склала 7 мільйонів євро. «Керівництво, тренери, футболісти і вболівальники щиро дякують Олександру за час, проведений у нашій команді, за яскраву гру і відданість. Бажаємо йому величезних успіхів і футбольної удачі у новому клубі», - зазначила прес-служба «Шахтаря». Про перехід Олександра Гладкого до «Дніпра» ЗМІ повідомили ще 16 серпня. Проте тоді називалася інша сума трансферу - 7 мільйонів доларів. Олександр Гладкий перейшов до «Шахтаря» із ФК «Харків» у статусі кращого бомбардира сезону-2006/07. За три роки він зіграв 124 матчів за «гірників» і забив 38 м'ячів. Після переходу до «Шахтаря» Гладкий призивався до складу збірної України, за яку у восьми матчах відзначився один раз. Варто відзначити, що «Дніпро» раніше неодноразово купував нападників «Шахтаря». Так, до дніпропетровського клубу переходили Андрій Воробей, Олексій Бєлік та Євген Селезньов. Останній зараз є основним форвардом «Дніпра». Андрій Воробей вже облишив дніпроперовський клуб і транзитом через київський «Арсенал» перебрався до харківського «Металіста». А кар'єра Олексія Бєліка у «Дніпрі» пішла на спад, зараз він не проходить в основний склад команди. Цього літа «Шахтар» вже розлучився з низкою відомих гравців. Так, ПФК «Севастополь» посилили Маріуш Левандовскі та Ігор Дуляй. Окрім того, за маріупольський «Іллічівець» на правах оренди виступатиме Костянтин Кравченко.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі