Форвард "Реала" Бензема не зіграє за збірну Франції на Євро-2016

Поділитися
Форвард "Реала" Бензема не зіграє за збірну Франції на Євро-2016 Бензема позбавлений права виступити на Євро © Sky Sports
Зірковий футболіст пропустить домашній турнір через справу про шантаж.

Форвард мадридського "Реала" Карім Бензема був відрахований зі збірної Франції ще в минулому році через скандал з шантажем партнера по національній команді. Група аферистів загрожувала Матьє Вальбуена оприлюднити інтимне відео з його участю, після чого стало відомо, що з цими людьми пов'язаний і Бензема.

Питання про участь гравця на домашньому для французів чемпіонаті Європи залишалося відкритим, а тепер Федерація футболу Франції прийняла остаточне рішення - виключити повернення футболіста до збірної на Євро, про що в Twitter повідомив сам гравець: "Дуже шкода і спасибі всім тим, хто став на мій бік. Я не зіграю на Євро".

Бензема раніше зізнався, що брав участь у шантажі Вальбуена, але тільки як посередник, передаючи інформацію від вимагаючих гроші шантажистів. На даний момент футболіст перебуває під слідством. Якщо вина буде доведена, то йому загрожує до п'яти років в'язниці.

Зазначимо, всього у складі збірної Франції Бензема провів 81 матч і записав на свій рахунок 27 голів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі