Формула-1: Росберг виграв Гран-прі Японії

Поділитися
Формула-1: Росберг виграв Гран-прі Японії "Мерседес" виграв Кубок конструкторів © F1News
Німецький гонщик зміцнив своє лідерство в чемпіонаті.

В Японії відбувся черговий етап чемпіонату Формули-1. Гонка завершилася перемогою лідера сезону Ніко Росберга.

Німецький пілот "Мерседеса" виграв кваліфікацію і по ходу гонки утримав своє лідерство. Льюїс Хемілтон стартував з другої позиції, але вже в дебюті гонки втратив кілька рядків і був змушений наздоганяти. До фінішу він прийшов третім, а друге місце посів Макс Ферстаппен з "Ред Булл".

Зазначимо, що успішний виступ пілотів "Мерседеса" забезпечив команді третю поспіль дострокову перемогу в Кубку конструкторів.

"Наші гонщики не тільки найкращі в світі, вони в кожній гонці змушують один одного максимально викладатися. І якщо у одного з них день складається невдало, перемога дістається іншому - будь-яка дрібниця має значення. Якщо ви хочете стати чемпіоном світу, то повинні уникати помилок, і Ніко останні гонки проводить ідеально. У Льюїса ще є шанси виграти цей чемпіонат - до кінця сезону ще чотири етапи, він зробить все, щоб відігратися. 33 очки - велика перевага, але один сход, і боротьба почнеться знову", - зазначив виконавчий директор "Мерседес" Тото Вольфф.

F1News
Читайте також: Формула-1: Хемілтон випередив Росберга на Гран-прі Угорщини

Росберг випереджає Хемілтона на 33 очки (у німця - 313, у британця - 280) за чотири етапи до завершення чемпіонату. На третьому місці розташовується Ріккардо (212).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі