Формула-1: Росберг виграв Гран-прі Бельгії

Поділитися
Формула-1: Росберг виграв Гран-прі Бельгії Росберг наблизився до Хемілтона © twitter.com
Німецький гонщик скоротив відставання від Льюїса Хемілтона.

У Бельгії відбувся тринадцятий етап чемпіонату Формули-1. Його переможцем став німецький пілот "Мерседеса" Ніко Росберг.

Саме Росберг стартував першим і зумів зберегти позицію, тоді як його головний конкурент, напарник і лідер сезону Льюїс Хемілтон стартував з останнього місця через штрафи за кілька замін деталей двигуна. Тим не менш, це не завадило британцеві не тільки потрапити в зону очок, але і зайняти третє місце. Другим став австралієць Даніель Ріккардо з "Ред Булла".

"Розумію, що вболівальники хотіли б бачити на моєму місці Макса Ферстаппена, але він ще дуже молодий, у нього буде багато можливостей перемогти тут. У мене вийшов чудовий вікенд. Дякую свою команду і вітаю Хемілтона з проривом на третє місце", - сказав Росберг після фінішу.

twitter.com
Читайте також: Формула-1: Росберг виграв Гран-прі Росії

В особистому заліку у Хемілтона тепер 232 очки, у Росберга - 223, у Ріккардо - 151. Далі йдуть гонщики "Феррарі" Феттель (128 очок) і Райкконен (124 очки).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі