Формула-1: пілот "Ред Булла" Ріккардо виграв Гран-прі Азербайджану

Поділитися
Формула-1: пілот "Ред Булла" Ріккардо виграв Гран-прі Азербайджану Ріккардо проїхав гонку стабільно і став першим © formula1.com
Гонка була сповнена обгонів і аварій.

Сьогодні, 25 червня, завершився восьмий етап чемпіонату світу в класі Формули-1 цього сезону - Гран-прі Азербайджану.

Гонщик "Мерседеса" Льюїс Хемілтон показав найкращий час у кваліфікації, випередивши Валттері Боттаса і Кімі Райкконена. Однак у підсумку переможцем після низки аварій, зупинки гонки і штрафів став Даніель Ріккардо з "Ред Булла". Другим фінішував Валттері Боттас з "Мерседеса", який обійшов гонщика "Вільямса" Ленса Стролла перед самим фінішем.

Вперше в сезоні очки вдалося набрати "Макларена" - Фернандо Алонсо став дев'ятим. Для Стролла це перше потрапляння на подіум у кар'єрі.

Результати (топ-10):

Sport Arena

У загальному заліку лідерство зберіг німецький пілот "Феррарі" Себастьян Феттель, в активі якого 153 очки. У топ-3 входять два пілота "Мерседеса" - Льюїс Хемілтон (139) і Валттері Боттас (111).

Нагадаємо, чемпіоном минулого сезону став представник "Мерседеса" Ніко Росберг, який після свого успіху вирішив завершити кар'єру.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі