Формула-1: Хемілтон здобув четверту перемогу поспіль

Поділитися
Формула-1: Хемілтон здобув четверту перемогу поспіль Хемілтон лідирує в чемпіонаті © F1news.ru
Британський гонщик зміцнив своє лідерство в чемпіонаті.

Перед літньою перервою у чемпіонаті Формули-1 відбулося Гран-прі Німеччини. Перемогу на трасі в Хоккенхаймі здобув Льюїс Хемілтон.

Чинний чемпіон світу здобув свою четверту перемогу поспіль. Другим до фінішу прийшов Даніель Ріккардо, третім - Макс Ферстаппен.

Головний конкурент Хемілтона Ніко Росберг невдало стартував і пропустив вперед відразу трьох суперників. У підсумку німець так і завершив гонку - на четвертій позиції.

"В кваліфікації я завоював другу позицію, але відмінно стартував. Ми відмінно попрацювали зі стартом, у машини був приголомшливий баланс. Мені треба було стежити за двигуном і зберігати спокій. Я щасливий настільки, наскільки можу бути. Я не допускав помилок, так що я задоволений своєю роботою - сьогодні все пройшло відмінно. Я задоволений гонкою. Перемога - це кращий спосіб піти на канікули", - сказав Хемілтон після гонки.

В особистому заліку у Хемілтона тепер 217 очок, у Росберга - 198, у Ріккардо - 133. Далі йдуть гонщики "Феррарі" Райкконен (122 очки) і Феттель (120 очок).

Наступна гонка чемпіонату відбудеться 28 серпня в Бельгії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі