Формула-1: Хемілтон випередив Росберга на Гран-прі Угорщини

Поділитися
Формула-1: Хемілтон випередив Росберга на Гран-прі Угорщини Хемілтон здобув п'яту перемогу в сезоні © f1news.ru
Чинний чемпіон вперше в нинішньому сезоні вийшов у лідери чемпіонату.

В Угорщині відбувся одинадцятий етап чемпіонату Формули-1. Його переможцем став британець Льюїс Хемілтон.

З першої позиції в гонці стартував Ніко Росберг, але вже на старті він віддав лідерство Хемілтону, який на стартовому полі був другим. Британець швидко відірвався від німця на дистанцію, яка не дозволяла б провести атаку, і зумів зберегти своє лідерство до фінішу. Трійка лідерів Хемілтон - Росберг - Ріккардо протрималася з початку перегонів до самого фінішу.

"Що стосується гонки, то все вирішив старт. Я добре стартував, але потім поруч зі мною виявилася машина Даніеля Ріккардо, так що ситуація в першому повороті була дуже гостра. Команда розробила відмінну тактику, машина вела себе чудово. Завоювавши переможний дубль, ми добилися відмінного результату, так що день вдався! Хоча однозначно, сьогодні були проблеми з трафіком, випереджати кругових було непросто, під кінець гонки вони доставляли нам певні складності, але мені вдавалося зберігати необхідну перевагу", - зазначив Хемілтон після гонки.

Хемілтон здобув п'яту перемогу в сезоні, а також третю поспіль. Це дозволило чинному чемпіону вперше в сезоні вийти в лідери чемпіонату. Також зазначимо, що Хемілтон став першим, кому вдалося виграти в Угорщині п'ять разів.

В особистому заліку у Хемілтона тепер 192 очки, у Росберга - 186. Ріккардо вийшов на третє місце (115 очок), випередивши Райкконена (114). У Кубку конструкторів "Мерседес" випереджає свого найближчого переслідувача "Феррарі" на 154 очки.

Наступний етап Формули-1 відбудеться 31 липня в Німеччині.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі