Фонсека впевнений у майбутньому "Шахтаря", Ребров підкреслив погану готовність команд

Поділитися
Фонсека впевнений у майбутньому "Шахтаря", Ребров підкреслив погану готовність команд Ребров порівняв матч за Суперкубок з Лігою чемпіонів © football.ua
Головні тренери команд поділилися враженнями від минулої зустрічі.

В Одесі відбувся поєдинок за Суперкубок України, в якому зустрічалися донецький "Шахтар" і київське "Динамо". У другому таймі команди обмінялися голами Фреда і Віди, після чого доля трофею була вирішена в серії пенальті, яку виграли столичні футболісти.

"Хочу привітати "Динамо". Також хочу привітати команду арбітрів - вони добре попрацювали. Відчуваю себе не дуже добре – я хотів виграти цей трофей. Але те, як ми показали себе сьогодні, залишає мене дуже впевненим у нашому майбутньому", - сказав наставник "гірників" Пауло Фонсека.

"Я думаю, що ми грали набагато небезпечніше "Динамо", створювали більше моментів біля їх воріт, ніж вони у наших володіннях. В кінці була нормальна реакція "Динамо", тому що вони програвали. Вони майже не створили ніяких ситуацій. За допомогою кутового їм вдалося забити гол. Ми вже показали сьогодні багато речей, які є моїми ідеями. Я абсолютно впевнений, що команда ще додасть. Гравці готові слухати і розуміти мої ідеї".

"Пенальті? Ми відпрацьовували їх в останній тиждень і приблизно в моїй голові був список, хто проб'є пенальті. В минулому році ми виграли Суперкубок, а "Динамо" стало чемпіоном. Сподіваюся, що в цьому році буде навпаки".

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров зазначив, що обидві команди далекі від своїх оптимальних кондицій:

"Хочу привітати всіх вболівальників з перемогою і подякувати команді. Важливо було добре проявити себе на старті. Ніхто з обох команд до кінця не готовий. Гра була важлива і для нас, і для суперника, і ми перемогли по пенальті. Ми свою підготовку не міняли, не форсували. Матч з "Шахтарем" для нас не менш важливий, ніж матчі в Лізі чемпіонів. Повторюся, упевнений, що жодна з команд не готова на 100 відсотків".

"Я бачу, що у команди є бажання працювати, грати і не зупинятися. Я бачив бажання своїх гравців, хоча ми їх не перегравали на полі. Те ж саме я бачив на зборах. Всі молоді хлопці старалися, працювали і я бачу потенціал".

Також Ребров повідомив, що у Олега Гусєва серйозна травма, після якої футболіст продовжує відновлення і поки не підписав з клубом новий контракт.

Нагадаємо, що "Динамо" вдалося обіграти "Шахтар" вперше з позаминулого сезону.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі