Фонсека впевнений, що взимку Тайсон не покине "Шахтар"

Поділитися
Фонсека впевнений, що взимку Тайсон не покине "Шахтар" Тайсон перейшов у "Шахтар" з "Металіста" взимку 2013-го року © ФК Шахтер
Португальський тренер "Шахтаря" вирішив не відпускати лідера своєї команди в "Порту".

Головний тренер донецького "Шахтаря" Паулу Фонсека прокоментував інформацію стосовно можливого трансферу бразильського атакуючого півзахисника Тайсона в португальський "Порту".

В інтерв'ю noticiasaominuto.com португальський тренер заявив, що бразилець, незважаючи на чутки, навряд чи покине донецький клуб до літа.

"Позиція представників Тайсона зрозуміла, адже його контракт закінчується, і вони вважають, що "Шахтар" може поступитися футболістові. Однак я впевнений, що до червня цього не станеться. Я ж маю намір зберегти Тайсона, і не збираюся принижувати його внесок в успіхи нашої команди", - повідомив Фонсека.

Нагадаємо, раніше португальська преса повідомляла, що півзахисник "Шахтаря" Тайсон входить в сферу інтересів португальського "Порту".

Також стало відомо, що керівництво португальців вже провело переговори з агентом гравця Алсионе Дорнеллесом і зуміло домовитися про майбутній угоді

Діюча угода 28-річного півзахисника з донеччанами закінчується в грудні наступного року. Раніше повідомлялося, що гравець хоче повернутися на батьківщину, де в його послугах зацікавлений "Інтернасьонал". Трансфер бразильця оцінюється в 5 мільйонів євро.

Тайсон перейшов у "Шахтар" з "Металіста" взимку 2013-го року за 15,2 мільйона євро. У поточному сезоні півзахисник зіграв за "гірників" 24 матчі у всіх турнірах, в яких забив 7 голів і зробив 7 результативних передач.

Раніше "Шахтар" залишили нападники Едуардо і Євген Селезньов.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі