Фонсека впевнений, що у "Янг Бойз" не буде переваги через синтетичне поле

Поділитися
Фонсека впевнений, що у "Янг Бойз" не буде переваги через синтетичне поле Фонсека впевнений, що "Шахтар" чекає складний матч © ua-football.com
Наставник "Шахтаря" прокоментував майбутній матч в Лізі чемпіонів.

Завтра, 3 серпня, донецький "Шахтар" проведе матч-відповідь третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти "Янг Бойз" на виїзді. У першому поєдинку донеччани здобули перемогу з рахунком 2:0, тому мають серйозний заділ перед другою зустріччю.

Донеччани вже прибули до Швейцарії, а Пауло Фонсека дав коментар щодо майбутнього поєдинку:

"Синтетичне покриття поля суперника? Думаю, що у них не буде переваги. Звичайно, для нас це щось нове, але у нас вчора було тренування на синтетичному полі академії. Потім я побачив поле "Янг Бойз", воно трохи відрізняється від поля академії. Вперше ми будемо грати на синтетиці. Але гарантую вам, що це не буде відмовкою для нас. Зрозуміло, що вони більш адаптовані до такого поля, до свого стадіону, і, повторюся, це не буде служити для нас відмовкою".

"Я вважаю цю команду дуже сильною, незважаючи на те, що ми виграли вдома 2:0 (хоча це є перевагою для нас). Я впевнений, що ми зустрінемося з командою, яка віддасть всі сили для того, щоб змінити цей результат. Тому ми повинні підійти до матчу сконцентрованими, щоб суперник не здивував нас. Я впевнений, що завтрашній матч буде дуже важким".

"Скажу вам відверто: "Янг Бойз" перший матч почали сильніше, у них була ціла серія стандартів, які ускладнили наше життя. Думаю, ця команда небезпечна на стандартах. Але потім вони створили лише один момент. Як тільки ми заволоділи м'ячем, ми показали той футбол, який "Шахтар" завжди показує. Ми могли забити і більше".

Нагадаємо, букмекери вважають команду Пауло Фонсеки більш вірогідним претендентом на перемогу, ніж господарів поля. Коефіцієнт 1,92 - на перемогу "гірників", 3,80 - на нічию і 3,70 - на те, що зустріч завершиться перемогою швейцарців.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі