Фонсека розкритикував арбітра, Ребров назвав результат справедливим

Поділитися
Фонсека розкритикував арбітра, Ребров назвав результат справедливим Фонсека впевнений, що "Шахтар" заслуговував на перемогу © ФК Шахтер
Головні тренери "Шахтаря" і "Динамо" поділилися враженнями від матчу.

У Харкові пройшов матч сьомого туру української Прем'єр-ліги, в якому донецький "Шахтар" приймав київське "Динамо". Команди обмінялися забитими м'ячами і не виявили переможця.

Наставник "гірників" Пауло Фонсека подякував уболівальникам і розкритикував роботу арбітра Анатолія Абдули:

"Ми сьогодні відчували себе майже як удома. Думаю, футбол таким і повинен бути видовищним, на заповненому стадіоні. Нам подобається грати в різних містах. В Одесі була прекрасна атмосфера з майже заповненим стадіоном, але те, що ми відчули сьогодні у Харкові, було унікальне. Ми грали проти хорошої сильної команди, але, думаю, що заслуговували більшого. Провели майже весь матч на половині суперника, тому повинні були перемагати".

"Арбітр сьогоднішнього матчу - один з кращих в Україні, але, мабуть, у нього була дуже важка ніч. Рішення приймалися далеко не в нашу користь. Було дуже багато спірних ситуацій. Я не дуже люблю говорити про суддівство, але коли трапляються такі матчі, хочу висловити те, що думаю. У всіх нас бувають погані дні, погані матчі, і в цей раз у цього арбітра, мабуть, так і було".

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров не став коментувати суддівство і підкреслив, що вважає результат закономірним:

"Була складна, цікава гра для всіх. Радий, що в Харкові зібрався повний стадіон і підтримував "Шахтар". Думаю, це додало впевненості команді. У перші 15 хвилин ми грали здорово і створювали моменти. Але коли забили м'яч, то злякалися, що виграємо. У таких матчах важливо, щоб була команда, всі оборонялися й контратакували. Думаю, нічия - справедливий результат".

Читайте також: Призначено арбітра на матч "Шахтаря" і "Динамо"

Нагадаємо, в рамках сьомого туру Прем'єр-ліги відбудуться ще п'ять матчів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі