Фонсека подякував Суркісу за можливість проведення матчу "Шахтар" – "Ліон" у Києві

Поділитися
Фонсека подякував Суркісу за можливість проведення матчу "Шахтар" – "Ліон" у Києві Матч пройде на НСК "Олімпійський" © ФК Шахтер
Поєдинок відбудеться вже завтра, 12 грудня.

Головний тренер донецького "Шахтаря" Паулу Фонсека подякував "Динамо" і президенту київського клубу Ігоря Суркіса за сприяння в перенесенні матчу з "Ліоном" в Київ.

"Насамперед, хочу подякувати місту та міській владі, що надали можливість провести матч у Києві. Також хочу подякувати щиро як "Динамо", так і пану президенту київського клубу. Думаю те, що відбувається зараз, це вперше в країні. Ми граємо домашній матч у Лізі чемпіонів на стадіоні нашого головного суперника. Такого, наскільки я знаю, раніше не відбувалося.

Знаю, що президент "Динамо" першим підняв руку і сказав, що допоможе тут грати. Думаю, всім цим ми показуємо, наскільки великий український народ. Показуємо, що футбол – це місце для світу. Тому моє щире дякую "Динамо" і президенту київського клубу. Я дуже зворушений до глибини свого серця, спасибі", – сказав Фонсека.

УЄФА заборонив проводити матч в Харкові через те, що в області введено воєнний стан. Варто відзначити, що запасним для донеччан вважався стадіон "Арена Львів", але керівництво клубу прийняло рішення провести гру на НСК "Олімпійський" у столиці.

Нагадаємо, "Шахтар" відстає від "Ліона" на два очки, тому для виходу в 1/8 фіналу підопічних Паулу Фонсеки влаштує тільки перемога. У першому колі "Ліон" і "Шахтар" зіграли внічию з рахунком 2:2.

"Шахтар" – "Ліон": онлайн-трансляція матчу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі