Фонсека планує використовувати ротацію складу в матчі проти "Коньяспору"

Поділитися
Фонсека планує використовувати ротацію складу в матчі проти "Коньяспору" Фонсека очікує, що "легко не буде" © ua-football.com
Головний тренер "Шахтаря" поділився думкою про майбутню гру.

Головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека поділився очікуваннями від матчу проти "Коньяспору" в рамках групового етапу Ліги Європи.

"Безумовно, гарантоване перше місце дозволяє нам провести певну ротацію, що я і зроблю. Звичайно, кільком гравцям, які не так багато показували себе в Лізі Європи, я дам можливість взяти участь у цьому турнірі. Тим не менш, завтра ми побачимо красивий футбол, не втрачаючи жодних амбіцій.

Незважаючи на нашу перемогу в Туреччині, у нас були труднощі з цією командою. У неї просто відмінна організація оборони. Зазначу також, що суперник сильний виходом в контратаку. Враховуючи те, що я бачив, "Коньяспор" додає з кожним матчем і зустрінеться з нами після двох перемог у турецькому чемпіонаті. Ми ж вийдемо тільки з одним бажанням - перемогти. І поважаємо суперника, розуміючи, що легко не буде", - сказав Фонсека.

Також головний тренер "Шахтаря" відповів на питання про травму Степаненко: "З ним практично все добре. Не можу сказати, що Тарас готовий на всі сто відсотків, але сьогодні він буде тренуватися з нами. І якщо завтра я вирішу, що Степаненко повинен грати, ви побачите його на полі".

Нагадаємо, букмекери вважають "Шахтар" фаворитом цієї зустрічі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі