Фонсека назвав перемогу в чемпіонаті головною метою "Шахтаря" на сезон

Поділитися
Фонсека назвав перемогу в чемпіонаті головною метою "Шахтаря" на сезон Фонсека задоволений складом команди © ФК Шахтер
Португальський тренер впевнений, що постійні перельоти не вплинуть на гру команди.

Головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека назвав головну мету "гірників" на сезон - здобути перемогу в українській Прем'єр-лізі.

"Клуб не вигравав чемпіонат вже два роки. Тому "золото" ЧУ - мета номер один на сезон. Але насправді будемо боротися за найвищі місця у всіх турнірах. Граючи в такому амбітному клубі, як "Шахтар", футболісти в кожному матчі повинні боротися тільки за перемогу", - сказав Фонсека в інтерв'ю "Сегодня".

"Підсилення складу? Чесно кажучи, я зараз про це не сильно думаю. У нас дуже якісний підбір футболістів, є кілька гравців на позицію. Я дуже задоволений тими виконавцями, які у мене є. Такий амбітний клуб, як "Шахтар", завжди відкритий до того, щоб підсилити ту або іншу позицію. Так само як ми завжди можемо когось продати. Але це не в планах, скажу точно", - зазначив тренер.

Також Фонсека підкреслив, що постійні перельоти не вплинуть на гру "Шахтаря": "Звичайно, бути постійно в повітрі не сама комфортна ситуація. Але в той же час, думаю, це ніяк не вплине на успіх "Шахтаря". Звичайно ж, було б набагато краще базуватися вдома. Але такі реалії - тому будемо літати".

Нагадаємо, "Шахтар" почав сезон з поразки в Суперкубку України. "Гірники" поступилися "Динамо" в серії післяматчевих пенальті.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі