Фонсека назвав матч за Суперкубок України "звичайною грою"

Поділитися
Фонсека назвав матч за Суперкубок України "звичайною грою" Фонсека планує боротися за чемпіонство © ФК Шахтер
А Ребров зазначив, що "не робить з цієї гри фінал Ліги чемпіонів".

Головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека поділився своєю думкою про майбутній матч за Суперкубок України, в якому "гірники" зустрінуться з "Динамо".

"Мене абсолютно не лякає, що ми почнемо сезон матчем з "Динамо". Я спокійно до цього ставлюся. Результат цієї зустрічі ніяк не вплине на весь наступний сезон. Це просто звичайна гра проти сильної команди. Думаю, "Шахтар" з часом стане ще сильніше. Будемо битися за чемпіонство.

Переглядали деякі поєдинки "Динамо", але не я особисто - цим займаються мої помічники. Я повністю сфокусований на тренувальному процесі. Гру киян більш прискіпливо вивчаємо в останні дні підготовки до матчу", - сказав Фонсека.

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров також не став надто високо оцінювати значимість матчу за Суперкубок: "Це велике свято для вболівальників, початок чемпіонату, показовий матч. Звичайно, він не дає ніяких залікових пунктів, але ця гра завжди принципова.

Ми готуємося, "Шахтар" готується, але ніхто не робить з цієї гри фінал Ліги чемпіонів. Я впевнений, що це буде свято для вболівальників, початок сезону покаже, як команди підготувалися".

Нагадаємо, матч за Суперкубок України відбудеться 16 липня в Одесі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі