Фонсека "дуже задоволений" виступом "Шахтаря" в Лізі Європи

Поділитися
Фонсека "дуже задоволений" виступом "Шахтаря" в Лізі Європи Фонсека вважає, що його команда провела чудовий матч © ФК Шахтер
Головний тренер "гірників" заявив, що в наступних матчах буде проводити ротацію.

Головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека прокоментував перемогу над "Гентом" в матчі четвертого туру групового етапу Ліги Європи.

"Перш за все, це був хороший матч. Впевнений, що всі, хто прийшов на стадіон, залишилися задоволені такою кількістю голів. Атмосфера була просто фантастичною. Ми зустрілися з сильним опонентом, який в цьому сезоні жодного разу не те що не поступався на своєму стадіоні - навіть не грав внічию. Почали поєдинок явно не в перевазі, з голом у наші ворота. Звичайно, було неприємно пропускати в перші секунди. Але команда чудово відновилася, зреагувала на це і провела просто чудовий матч! Неприємний і той факт, що в кінці зустрічі нам забили два м'ячі. Тим не менше ми сьогодні чудово зіграли.

Пропустити на перших секундах - це стало великим сюрпризом для нас. Ніхто такого не очікував. А два голи в кінці матчу... Думаю, хлопці трохи розслабилися, можливо, відчуваючи, що перемога вже буквально в наших руках. Але хочу повторити, що це ніяк не відбивається на моєму настрої. Важливіше те, що ми сьогодні виграли, з чим я всіх вітаю", - сказав Фонсека.

"Я дуже задоволений. В чотирьох матчах у нас чотири перемоги. Ми забили десять голів найтяжчому супернику. Перемогли там, де в нинішньому сезоні ще ніхто не вигравав. Гарантували собі вихід з групи з першого місця. І сьогодні я можу тільки дуже сильно радіти. Але не повністю, тому що, коли пропускаєш м'ячі, ти не можеш бути задоволений на мільйон відсотків", - також сказав тренер.

Крім того, Фонсека підкреслив, що в матчах Ліги Європи буде проводити ротацію: "Те, що ми гарантовано знаходимося на першому місці, є для нас перевагою. Це дозволяє нам виконувати ротацію, робити деякі зміни і давати футболістам відпочивати через величезну кількість матчів, при цьому ні в якому разі не втрачаючи наших амбіцій".

Нагадаємо, "Шахтар" набрав 12 очок у чотирьох матчах і достроково посів у своїй групі перше місце.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі