Фонсека чекає від "Шахтаря" атакуючої гри у другому матчі з "Істанбулом"

Поділитися
Фонсека чекає від "Шахтаря" атакуючої гри у другому матчі з "Істанбулом" Фонсека впевнений, що "Істанбул" буде грати інакше © ФК Шахтер
Португальський фахівець упевнений, що команду чекає складний матч.

Завтра, 25 серпня, донецький "Шахтар" проведе матч-відповідь раунду плей-офф кваліфікації Ліги Європи. У Львові "гірники" зіграють з турецьким "Істанбулом". При цьому перший поєдинок у Стамбулі завершився мінімальною перемогою української команди - 2:1.

Наставник донеччан Пауло Фонсека впевнений, що суперник спробує відігратися, але при цьому чекає від підопічних атакуючої гри:

"Насправді ми розуміємо, що "Башакшехір" - це хороша команда. І результат матчу проти "Фенербахче" (1:0) показує, що я прав. Ми чекаємо завтра складного матчу. Зрозуміло, що суперник приїде сюди тільки з метою виграти, адже ніщо інше їх більше не цікавить. Тому завтра ми очікуємо побачити зовсім іншого суперника. Ясно, що "Башакшехір" - якісна команда, яка доставить нам складності".

"Чи поміняє "Шахтар" стиль гри? "Шахтар" ніколи не змінює свої дії. Як я вже говорив, незалежно від суперника, незалежно від поля, ми намагаємося домінувати. Це значить володіти м'ячем і перебувати завжди в атаці. Я вірю, що завтра ми будемо показувати тільки атакуючий футбол".

Півзахисник "Шахтаря" Тарас Степаненко впевнений, що у команди немає права на помилку:

"Ми не маємо права втрачати перевагу в матчах з командами, які не вище нас рівнем. Турки емоційні, тому якщо їм дати відчути свободу і впевненість, то вони здатні на багато що. Це ми бачили і в другому таймі першого матчу, коли після забитого м'яча вони включилися, побігли, почали грати більш агресивно, і це приносило нам складності. Потрібно бути уважними, щоб турки нічого не відчули".

Букмекери вважають "Шахтар" фаворитом цього матчу. Коефіцієнт на перемогу "гірників" - 1,40, на те, що матч завершиться внічию - 4,90, а на перемогу гостей - 7,50.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі