Фонсека чекав більше голів, Хюттер визнав перевагу "Шахтаря"

Поділитися
Фонсека чекав більше голів, Хюттер визнав перевагу "Шахтаря" Фонсека задоволений грою команди © ФК Шахтер
Головні тренери команд прокоментували результат минулого матчу.

Донецький "Шахтар" перемогою відкрив єврокубковий сезон. У першому матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів "гірники" обіграли швейцарський "Янг Бойз" - 2:0.

Наставник українського гранда Пауло Фонсека похвалив команду, але підкреслив, що необхідно було реалізувати більше моментів.

"Відмінна перемога, ми показали хороший футбол. Не давали можливості супернику виходити в атаку, домінували весь матч, крім перших 10 хвилин. Шкода, що не забили більше, тому що створили багато моментів. Незважаючи на це, я задоволений".

"Завжди добре не пропускати. В принципі, це дає нам перевагу перед другим матчем. Але поєдинок буде на виїзді на синтетичному полі, до чого ми не звикли. У нас є перевага, але ще нічого не вирішено", - сказав Фонсека.

Головний тренер гостей Адольф Хюттер визнав, що донеччани були сильніші:

"Шахтар" заслужено переміг. У нас були моменти тільки на початку поєдинку, а потім ми не змогли утримати той темп, який ми задали. Треба похвалити воротаря, адже він провів хороший поєдинок. Нам прикро програвати 2:0, але "Шахтар" був кращою командою".

"Шахтар" у будь-якому випадку залишається явним фаворитом, але я не залишаю надій на прохід в наступну стадію Ліги чемпіонів".

Нагадаємо, матч-відповідь команди проведуть у Швейцарії 3 серпня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі