Фоменко знову попередив, що збірна України грає у сильній групі

Поділитися
Фоменко знову попередив, що збірна України грає у сильній групі Михайло Фоменко вважає, що українці грають в дуже сильній групі
Після переможного поєдинку проти Македонії, який пройшов для української збірної в дуже напруженому ключі, головний тренер знову вказав на силу суперників українців.

Після переможного поєдинку з Македонією (1:0) наставник збірної України Михайло Фоменко знову попередив, що на кваліфікації Євро-2016 його команда грає у сильній групі.

За словами тренера, черговий матч в турнірі, який пройшов для українців за напруженим сценарієм, підтвердив це припущення.

"Я неодноразово наголошував, що група у нас не зовсім проста, і сьогоднішній матч ще раз підтвердив мої слова. У цій грі ми самі собі ускладнили завдання - забий пенальті Ярмоленко, і була зовсім інша гра. Потім не реалізували створені моменти. Все це негативно позначалося на обстановці, тому гра так і завершилась - важкою перемогою", - зазначив Фоменко.

Читайте також: Фоменко вважає, що футболісти "Динамо" і "Шахтаря" у збірній забудуть образи

Нагадаємо, українці забили гол в доданий арбітром час в першому таймі. Після перерви "синьо-жовті" мали кілька реальних нагод збільшити рахунок, проте спочатку Андрій Ярмоленко не реалізував пенальті, а потім надійно ыграли захисники і воротар македонців.

Фоменко підкреслив, що не хотів би виносити на суд громадськості ні гру ряду виконавців нападу, ні ненадійні дії в обороні. За словами наставника, про помилки футболістів тренерський штаб повідомить після їх аналізу.

Додамо, що наступний матч українці проведуть 15 листопада проти збірної Люксембургу на виїзді.

Нагадаємо, що після виїзної перемоги над Білоруссю (2:0) Михайло Фоменко нарікав на те, що його підопічні мали проблеми з емоційним станом. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі