Фоменко впевнений, що Словаччина нічим не здивує Україну

Поділитися
Фоменко впевнений, що Словаччина нічим не здивує Україну Фоменко не чекає сюрпризів © bigmir.net
Головний тренер національної збірної прокоментував майбутній поєдинок.

Завтра, 7 вересня, збірна України зіграє на виїзді проти Словаччини в рамках відбору до чемпіонату Європи-2016.

"У нас все нормально, всі гравці готуються до завтрашнього відповідального матчу. Відсутність Сидорчука та Гармаша? Якщо б у нас склад був тільки десять чоловік, тоді про проблеми можна було б говорити. А так, ми викликали достатньо кваліфікованих виконавців, які зможуть замінити відсутніх гравців.

Ми вже добре вивчили один одного, і знаємо сильні сторони збірної Словаччини. Наші хлопці вийдуть і будуть виконувати тренерські установки на гру, а те, що ми їм скажемо - це вже наша справа", - підкреслив Михайло Фоменко.

"Я б не сказав, що перша наша гра в Києві була провальною. Просто ми здійснили низку грубих помилок, після однієї з них нам і забили гол. Була ще одна можливість у суперника, яку він не реалізував. Ми теж створили достатньо моментів, але нас підвела реалізація, тому матч завершився нашою поразкою. Повторюся: ми вивчили суперника. Так само, як і вони нас, тому великих сюрпризів, напевно, чекати не варто.

Ми в поєдинку з Білоруссю тримали в голові матч зі Словаччиною. Наприклад, заміна Ярмоленко. Теж можна сказати і про нашого завтрашнього суперника: деякі футболісти збірної Словаччини були замінені по ходу гри з Іспанією. Що стосується відновлювальних заходів, то у нас в готелі є непоганий комплекс для цього".

Півзахисник збірної України Андрій Ярмоленко також додав, що завдання перед командою стоїть максимальна: "Ми приїхали сюди за перемогою. Ми знаємо, яке завдання стоїть перед командою, і розуміємо, наскільки для нашої країни важлива майбутня гра. Якщо завтра ми не виграємо, то можна забути про друге місце в групі. Свою форму оцінюю дуже добре. У нас йде чемпіонат, матчі збірної. А з приводу мого невдоволення заміною, я вже говорив: після гри я підійшов до Михайла Івановича і вибачився. Той епізод, напевно, можна списати на емоції. Я вибачився перед тренером, і ми знайшли спільну мову".

Читайте також: Україна - Білорусь: Ярмоленко залишився незадоволений заміною, а Гармаш переживає через вилучення

Після семи турів Україна займає третє місце в групі, відстаючи від Іспанії та Словаччини на три очки.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі