Фоменко впевнений, що Коноплянка поверне собі місце в стартовому складі "Севільї"

Поділитися
Фоменко впевнений, що Коноплянка поверне собі місце в стартовому складі "Севільї" Фоменко назвав Коноплянку "хлопцем з характером" © uefa.com
Український вінгер останнім часом став рідше з'являтися на полі.

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко впевнений, що Євген Коноплянка поверне собі стабільне місце в основі "Севільї", яке український вінгер втратив в останніх матчах.

"Думаю, що ніхто, крім самого Жені, не може вплинути на цю ситуацію. Я впевнений, що він у всьому розбереться, зробить висновки і поверне місце в складі. Хлопець з характером", - зазначив Фоменко в інтерв'ю "Команді".

Відзначимо, що в 2016 році Коноплянка лише один раз з'явився в основі "Севільї", тричі виходив на заміну, а ще в одному матчі залишився на лавці запасних.

У той же час інший українець Мар'ян Швед, який виступає за дублюючий склад, вперше провів тренування з основою команди під керівництвом Унаї Емері.

Також Фоменко заявив, що буде стежити за грою Артема Кравця і Руслана Малиновського, які продовжать кар'єру в "Штутгарті" і "Генку" відповідно: "Я можу тільки побажати їм удачі. Сподіваюся, що у хлопців буде вистачати ігрової практики. Ми за ними стежимо".

Нагадаємо, раніше Фоменко заявив, що гра збірної України на Євро-2016 у чому буде залежати від Євгена Коноплянки.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі