Фоменко вперше викликав у збірну представника чемпіонату Ізраїлю

Поділитися
Фоменко вперше викликав у збірну представника чемпіонату Ізраїлю
Шанс дебютувати за збірну у товариському матчі зі США отримав захисник Андрій Пилявський.

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко вже на першому зборі команди планує довірити місце у складі потенційному новачку.

Для підготовки до контрольної зустрічі зі збірною США, яка відбудеться 5 березня у Харкові, наставник "синьо-жовтих" викликав представника чемпіонату Ізраїлю 25-річного киянина Андрія Пилявского, що захищає кольори "Маккабі" з Хайфи.

Гравець є вихованцем київських ДЮСШ, проте в юнацькому віці поїхав осягати ази футболу в школу донецького "Шахтаря". Втім, закріпитися у Донецьку йому не вдалося: Пилявський виступав у командах першої та другої ліг - "Нафкомі" та вінницькій "Ниві". У 2011 році він перейшов у "Маккабі", де в тому ж сезоні завоював чемпіонський титул.

Пилявський - не єдиний гравець зарубіжних клубів, який буде представлений у збірній України на першому зборі. Фоменко як і раніше довіряє одному зі старожилів команди Анатолію Тимощуку, викликавши російського хавбека "Зеніту" і після закінчення відбірної кампанії ЧС-2014.

Відзначимо, що футболісти зберуться у збірній 3 березня, за два дні до зустрічі з американцями. Судячи з усього, у складі команді буде ще кілька новачків, які раніше виступали за молодіжну збірну України.

Нагадаємо, що 23 лютого визначилися суперники українців у відбірковому турнірі ЧЄ-2016. Ними стали збірні Іспанії, Словаччини, Білорусі, Македонії і Люксембургу. Перший поєдинок кваліфікації українці проведуть 8 вересня проти словаків. !zn

Читайте також:

Фоменко не бачить проблеми в тому, що збірна зіграє у Харкові замість Львова

Маркевич подав у відставку: "Металіст" - на межі розвалу

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі