Фоменко сподівається, що його підопічні не наступлять на ті ж самі граблі

Поділитися
Фоменко сподівається, що його підопічні не наступлять на ті ж самі граблі Фоменко акцентував увагу підопічних на можливих провокаціях © ФФУ
Збірна України 17 листопада проведе матч-відповідь плей-офф проти збірної Словенії.

Головні тренери української та словенської збірної прокоментували майбутній матч плей-офф кваліфікації Євро-2016.

"У нас було головне завдання - відновити хлопців. Ми поговоримо про тактику перед матчем, враховуючи те, що вже відбулося, і що треба буде зробити у майбутній грі. Був у нас розбір попередньої гри. Сфокусували увагу на поведінці суперників. Треба буде займатися справою насамперед і не відволікатися на можливі провокації.

Таких ігор ще не було, як завтра. Прекрасно розуміємо, яка буде атмосфера на стадіоні, дванадцятий гравець буде гнати словенців вперед. Розуміємо, яка мотивація буде у суперників. Розклали по поличках і дали всю інформацію підопічним на теоретичних заняттях", - підкреслив Михайло Фоменко.

Також головний тренер української збірної висловив надію, що його підопічні не упустять перевагу після домашніх 2:0, як це було два роки тому у протистоянні з Францією: "Хлопці отримали урок і негативний досвід. Потрібно рухатися вперед, не повторювати свої помилки і не наступати на ті ж граблі".

А головний тренер словенської збірної Сречко Катанець зазначив наступне: "Ми знаємо, що повинні робити, щоб потрапити на чемпіонат Європи. Звичайно, в України є перевага після першого матчу. І тим, хто розбирається у футболі ясно, що досягти нашої мети буде важко, але не неможливо. У Львові ми контролювали гру, але були недостатньо агресивні і не забивали з хороших позицій. Але в Мариборі ми добре попрацювали і знаємо, як у вівторок поєднувати агресію і холоднокровність".

Читайте також: На матчі Словенія - Україна працюватиме відомий турецький рефері

Матч Словенія - Україна, нагадаємо, відбудеться 17 листопада. Початок зустрічі - о 21.45.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі