Фоменко сподівається на мотивацію Коноплянки і націлений на прямий вихід на чемпіонат Європи

Поділитися
Фоменко сподівається на мотивацію Коноплянки і націлений на прямий вихід на чемпіонат Європи Фоменко дав прес-конференцію перед вирішальними матчами © ФФУ
Головний тренер збірної України дав прес-конференцію перед черговими матчами в рамках відбору до чемпіонату Європи-2016.

Україна проведе два поєдинки - 9 жовтня в Скоп'є зі збірною Македонії та 12 жовтня у Києві з Іспанією.

За словами Фоменка, загальний стан футболістів хороший, за винятком кількох гравців:

"Ще не встигли переговорити з хлопцями. Більшість з них тільки прибула у розташування команди. Коноплянка приєднається до нас пізно ввечері, так як складно добиратися з Іспанії в Україну. Є проблеми у Гармаша і Хачеріді. Лікарі повинні їх обстежити, щоб ми остаточно з ними визначилися. Обидва поки працюють за індивідуальною програмою. Більшість хлопців приїхали в гарному настрої. Їх команди перемогли в останньому турі чемпіонату. Сьогодні будемо приводити їх у порядок, а вже завтра почнемо серйозну роботу".

Конкретно головний тренер зупинився на персоні півзахисника "Севільї" Євгена Коноплянки, який часто залишається в запасі іспанської команди:

"Євген вже не перший рік грає, має великий досвід. Він не 18-20 річний хлопчик. Тим більше, упевнений, що на емоційному рівні у нього буде все як потрібно. Коли ти граєш зі збірною Іспанії і уявляєш при цьому іспанський клуб – це шанс дати про себе знати клубному тренеру, показати, ким ти є. Думаю, що велике бажання і характер компенсують його недоліки ігрової форми".

При цьому Фоменко не виключає варіанту, при якому збірна потрапить на турнір у статусі кращої третьої команди турніру:

"Хотілося б напряму потрапити на чемпіонат. Якщо є така можливість, чому б нею не скористатися? Ніби як лідируємо серед команд, які займають треті місця на сьогоднішній день. Якщо ми обіграємо Македонію, то у нас шість очок заберуть. Тому є багато нюансів з цього приводу. Добре було б скористатися цією можливістю, але не все залежить від нас".

Читайте також: Україна впевнено переграла Білорусь у кваліфікації Євро-2016

Нагадаємо, що збірна України посідає третє місце в групі, відстаючи від Словаччини на три очки.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі