Фоменко радий, що його підопічні не попливли після пропущеного голу

Поділитися
Фоменко радий, що його підопічні не попливли після пропущеного голу Фоменко вивів команду на чемпіонат Європи © football.ua
Тренер збірної України поділився враженнями від матчу в Словенії.

Михайло Фоменко після нічиєї в Словенії, яка забезпечила українській збірній вихід на чемпіонат Європи, подякував своїм підопічним за те, що вони не посипалися після пропущеного м'яча.

"Емоції залишилися на футбольному полі. Я радий, що хлопці не попливли після пропущеного голу, молодці, "дострілялись", як кажуть, до кінця. Звичайно, були ситуації, яких не повинно було бути, але "що маємо, те маємо", - наводить слова Фоменка Sport.ua.

"Які корективи були внесені в перерві? Це робочі моменти. Всі ж розуміють, що найкраща оборона - це напад. І гру в атаці ми переглянули. Було багато емоцій і з їх боку, і з нашого боку, але витримали. Ми ж розуміємо, що такої гри ще не було ні в нашому виконанні, ні у виконанні суперника. Суперники грали грубо. Це матч, в якому вирішувалася доля путівки на Євро, і всі розуміли, наскільки цей матч важливий, тому і було стільки емоцій".

А наставник словенської збірної Сречко Катанець поскаржився, що його команді не вдалося забити у Львові: "Вітаю збірну України із виходом у фінальну частину чемпіонату Європи. А також дякую своїй команді за хорошу боротьбу і гру. Наш склад був іншим у порівнянні з грою у Львові. Вийшли швидкісні футболісти. На жаль, нам не вдалося забити такий важливий виїзний гол у Львові".

Читайте також: Коноплянка відправив словенців грати в регбі, а Ярмоленко зізнався, що після матчу постарів

Нагадаємо, за підсумками двох матчів Україна здобула перемогу з рахунком 3:1 і теперь зіграє на чемпіонаті Європи у Франції.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі