Фоменко порівняв ірландців з англійцями, у ФФУ задоволені сильними суперниками по групі Євро-2016

Поділитися
Фоменко порівняв ірландців з англійцями, у ФФУ задоволені сильними суперниками по групі Євро-2016 Фоменко не поспішає з прогнозами © football.ua
Головний тренер збірної України Михайло Фоменко та президент ФФУ Андрій Павелко прокоментували групу, в яку потрапила національна команда.

Вчора, 12 грудня, у Парижі відбулося жеребкування групового етапу фінальної частини чемпіонату Європи, який пройде у Франції в наступному році. Суперниками збірної України у групі стали Німеччина, Польща і Північна Ірландія.

Головний тренер української збірної Михайло Фоменко не був присутній на жеребкуванні, пояснивши таке рішення відсутністю гарантій продовження своєї роботи біля керма команди.

"Що тут говорити. Перед жеребкуванням я нічого не думав. Що Бог дав, те й приймаємо. Чому не поїхав? Так ще Виконкому не було. Не знаю, чи затвердять мою кандидатуру 18-го грудня. Я теж не дуже фартовий. Мені буде некоректно говорити про стратегію. Коли мене затвердять, тоді можна буде розмірковувати. Те, що було - це вже історія. Те, що ми вже перемагали Польщу - історія. Команда тоді була непростою, вийшла на високий рівень. Щоб з ними грати - треба готуватися. Ірландія - команда, яка грає в англійському стилі. А англійський футбол непростий. Вони посіли перше місце в групі. Простих команд у цій групі немає", - сказав Фоменко в коментарі телеканалу "Футбол 1".

За словами президента ФФУ Андрія Павелка, сильні суперники по групі - хороший варіант:

"Головне, що ми на цьому форумі будемо представлені в сильнішому складі. Це збірна. Ми все зробимо, щоб наша команда до цих ігор підійшла в оптимальному стані. Всі групи дуже рівні, сильні. Тут не доводиться вибирати групу слабкіше або сильніше. Цікава буде перша гра зі збірною Німеччини. Після стартової гри багато чого буде зрозуміло. Після гри в Марселі все вирішиться. Для нас це важлива подія. Фартовий або не фартовий жереб - ми подивимося за результатами ігор. Проходимо ми, а це головна мета для нашої збірної - вийти з групи, чи ні. Я хотів отримати ті команди, після ігор з якими ми пройдемо в наступний раунд. Впевнений, що кожна команда може підійти до турніру в різному стані. Вся країна хотіла б, щоб ми пройшли далі, пройшли якомога далі. Добре починати з сильними командами - далі ми з ними не будемо перетинатися до фіналу".

Читайте також: Збірна України на Євро-2016 буде залежати від гри Коноплянки - Фоменко

Нагадаємо, що збірна України перший матч групового етапу проведе 12-го червня проти Німеччини в Ліллі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі