Фоменко попередив своїх підопічних про погану реалізації моментів

Поділитися
Фоменко попередив своїх підопічних про погану реалізації моментів Михайло Фоменко отримав інформацію для роздумів © football.ua
Збірна України виграла у Молдови з мінімальним рахунком 1:0, однак при цьому створила чимало небезпечних моментів біля воріт суперника.

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко після виграного 1:0 спарингу з Молдовою зробив акцент на погану реалізацію моментів біля воріт суперника.

За словами наставника, він отримав достатньо інформації для того, щоб нормально підготувати своїх підопічних на матчі відбірного турніру Євро-2016 проти Словаччини.

"Непросто працювати, коли футболісти збираються разом після тривалої паузи. Але не можна сказати, що ми створили два моменти і забили один гол, вірно? Моментів було чимало, проте реалізація кульгає", - зазначив Фоменко після гри.

"Хоча не варто забувати, що у нас було чимало новачків. Ми дали їм шанс проявити себе, подивилися, на кого можна розраховувати. Також треба подякувати збірну Молдови, що вона швидко відреагувала на наше запрошення і приїхала в Україну. Ми провели повноцінний матч і тепер маємо потрібну інформацію, щоб добре підготуватися до Словаччини", - вважає тренер.

Нагадаємо, що єдиний гол у ворота Молдови забив динамівець Роман Безус, який відмінно пробив по воротах після поздовжнього пасу від Артема Громова на 63-й хвилині.

Українці здобули третю поспіль перемогу в товариському матчі. Раніше вони обіграли США 2:0 і Нігер 2:1.

Крім поганої реалізації Фоменко нарікав і на травми ряду футболістів, а також те, що деяким виконавцям, таким як Олександр Гладкий, довелося вникати в систему заново.

Зібралися, але дуже шкода, що не дорахувалися п'яти гравців. Сьогодні ще й Тимощук отримав пошкодження. Подивимося, чи дозволить йому травма готуватися до матчу зі Словаччиною. Потрібно було, щоб гравці згадали ті принципи, за якими будується гра в збірній, щоб хлопці привыкнули один до одного. Все-таки відбіркова гра - це зовсім інше.

Раніше повідомлялося, що Фоменко викликав на матч з Молдовою, Словаччиною 28 футболістів, серед яких було п'ятеро дебютантів його команди. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі