Фоменко пообіцяв поліпшити реалізацію моментів до майбутніх матчів збірної України

Відео
Поділитися
Фоменко пообіцяв поліпшити реалізацію моментів до майбутніх матчів збірної України Біля воріт збірної Латвії Україна створила чимало моментів
За поєдинок зі збірною Латвії українці завдали по воротах суперника більше 10 ударів, однак у підсумку лише раз засмутили воротаря.

Збірна України не зуміла обіграти Латвію у товариському матчі, який відбувся у Львові 31 березня: українці відкрили рахунок на 35-й хвилині, володіли перевагою протягом другого тайму, однак у підсумку пропустили гол вже в компенсований арбітром час.

За словами Михайла Фоменка, причиною неприємного результату стала погана реалізація моментів, адже його підопічні створювали їх у великій кількості.

"Які можуть бути враження, коли в черговий раз створюється багато моментів, але реалізація майже нульова?! І при цьому пропускається необов'язковий м'яч в доданий час...", - цитує Фоменка football.ua.

"В одних моментах не було логічною останньої передачі, в інших моментах виконання виходило таке, що було складніше забити, ніж не забити... загалом, поки у нас з цим великі труднощі. Але з часом багато що повинно змінитися, і я сподіваюся, що в офіційних матчах ми суттєво покращимо цей нюанс", - резюмував наставник.

Читайте також: Луческу вважає, що збірна України не заслуговувала на поразку у матчі з Іспанією

Після матчу відбору Євро-2016 проти Іспанії (0:1) головний тренер збірної України Михайло Фоменко заявив, що у нього немає претензій до футболістів, так як вони виконали установку на гру. Наставник зазначив, що вся боротьба в групі ще попереду.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі