Фоменко перевірить готовність гравців збірної в Іспанії

Поділитися
Фоменко перевірить готовність гравців збірної в Іспанії Фоменко буде переглядати своїх гравців і потенційних новачків в тренувальних матчах
Тренерський штаб збірної України буде спостерігати за діями потенційних кандидатів в команду на тренувальних зборах.

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко за два місяці до перших в році ігор національної команди має намір почати вивчення потенційних кандидатів.

Для цього, за словами Фоменка, він відвідає тренувальні збори лідерів українського футболу, які відряджають до збірної найбільшу кількість гравців. Мова йде про "Динамо", "Шахтар" і "Дніпро".

"До березня у нас ще багато часу, тому є можливість ретельно вивчити стан кожного гравця. З цією метою тренерський штаб планує відвідати збори провідних клубів", - цитує Фоменка "Спорт-Экспресс в Украине".

"Зараз "Динамо", "Шахтар" і "Дніпро" проводять їх в різних країнах, але на черговий етап підготовки всі вони приїдуть в Іспанію. Наскільки мені відомо, дислокуватися команди будуть неподалік один від одного, що дозволить мені і моїм помічникам стежити за роботою нас цікавлять хлопців. А вже в лютому всі три наші клуби проведуть єврокубкові поєдинки", - підсумував тренер.

Фоменко розповів, що його команда обов'язково проведе товариські матчі в ті дати, які заплановані ФІФА та УЄФА. Втім, хто саме буде суперником українців, поки невідомо.

Читайте також: Гру 19-річного динамівського нападника порівняли з найкращими матчами Мілевського

27 березня збірна України зіграє у кваліфікації Євро-2016 проти чинних володарів європейського титулу іспанців. За словами Михайло Фоменко заявив, що в поєдинку, який відбудеться в Севільї, його команда не здасться без бою. Однак для цього йому необхідно зібрати чимало інформації про суперника.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі