Фоменко негативно ставиться до можливої натуралізації гравців для збірної

Поділитися
Фоменко негативно ставиться до можливої натуралізації гравців для збірної Фоменко не хоче бачити в збірній іноземців © football.ua
Наставник національної команди заявив, що Данило Сілва і Тайсон тренерський штаб збірної не цікавлять.

Михайло Фоменко негативно ставиться до можливої натуралізації гравців для збірної України. Про це головний тренер "жовто-синіх" заявив в інтерв'ю УНІАН.

"До питання натуралізації гравців ставлюся негативно. Чи представляють інтерес для тренерського штабу збірної Данило Сілва і Тайсон? Ні, це питання не обговорюється", - підкреслив Фоменко.

Що стосується вже натуралізованого футболіста Марко Девіча, то його доля у збірній, за словами Фоменка, залежить тільки від нього самого: "Усе залежить від його рівня гри, від того, яку гру він буде демонструвати в своєму клубі. Якщо Девіч буде перебувати у хорошій формі, на нього, звичайно, звернуть увагу в штабі збірної".

Фоменко поки не знає, чи з'являться у збірній нові обличчя напередодні Євро-2016: "На Євро будуть грати найсильніші українські футболісти на даний момент. Хто це буде - поживемо-побачимо. Я виступаю за стабільність, так як гравець, що проявляє себе сьогодні, буде в хорошій формі і завтра. А якщо він зараз себе не проявляє, то з чого він раптом проявить себе через місяць".

Нагадаємо, раніше Фоменко назвав завдання, поставлене перед збірною України на чемпіонаті Європи у Франції.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі