Фоменко не прилетів на жеребкування ЧС-2018 в Санкт-Петербург

Поділитися
Фоменко не прилетів на жеребкування ЧС-2018 в Санкт-Петербург Фоменко відмовився летіти в Росію © football.ua
Головний тренер футбольної збірної України Михайло Фоменко не буде брати участь у церемонії, яка пройде на території Росії.

Михайло Фоменко не прилетів в складі делегації в Санкт-Петербург для участі у жеребкуванні чемпіонату світу 2018-го року, який відбудеться в Росії.

За даними телеканалу Футбол 1, причини такого рішення головного тренера залишаються невідомі. Таким чином, українську делегацію очолив помічник Фоменко, Володимир Онищенко.

Нагадаємо, що напередодні жеребкування стало відомо, що збірна України згідно з липневим рейтингом ФІФА опинилася в третьому кошику і абсолютно точно в відбірній групі не зустрінеться з Польщею, Шотландією, Угорщиною, Швецією, Албанією, Північною Ірландією, Грецією і Сербією. Раніше стало відомо, що українці також не опиняться в групі з Росією, яка виступить в кваліфікації поза конкурсом.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі