Фоменко назвав головних суперників України по кваліфікації Євро-2016

Поділитися
Фоменко назвав головних суперників України по кваліфікації Євро-2016 Михайло Фоменко вважає, що Словаччина - один з головних конкурентів українців у боротьбі за вихід на Євро-2016 © football.ua
8 вересня збірна України проведе стартовий поєдинок відбірного турніру Євро-2016 проти Словаччини. Шлях команди Михайла Фоменка на чемпіонат Європи у Франції буде нелегким.

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко назвав головних суперників своєї команди відбірного турніру Євро-2016.

За словами наставника, збірна Словаччини, яка буде першим суперником українців у змаганнях, вважається головним конкурентом у боротьбі за одну з двох путівок у фінальну частину європейської першості.

"Що стосується Словаччини, півтора матчу ми подивилися і ще раз переконалися, що це один з наших основних конкурентів. Якщо потрібно буде, переглянемо і п'ять ігор, після чого донесемо інформацію підопічним. У нашій групі дві команди стоять окремо - Іспанія і Люксембург. А інші ставлять завдання виходу у фінальну частину", - зазначив Фоменко в інтерв'ю програмі ПроФутбол на каналі 2+2.

Нагадаємо, що українці у рамках кваліфікації зустрінуться зі збірними Іспанії, Словаччини, Македонії, Білорусі та Люксембургу.

Напередодні старту відбірного турніру збірна України проведе спаринг з Молдовою. Зустріч відбудеться в Києві на НСК "Олімпійський" 3 вересня. Фоменко вважає, що молдавська команда - гідний суперник для українців. 28 футболістів, викликаних тренерським штабом в розташування збірної, зберуться 1 вересня.

"Ми не готуємося до матчу з Молдовою - це йде підготовка до матчу зі Словаччиною. Є суперник - це добре. Вони Чорногорію обіграли з рахунком 5:2, а балканці тоді були на першому місці", - Фоменко прокоментував майбутній матч з молдаванами.

Раніше повідомлялося, що збірна Парагваю відмовилася летіти в Україну на спаринг, який повинен був відбутися 3 вересня. Саме через це українці прийняли рішення грати з Молдовою.

Додамо, що в 2014 році в рамках відбірного турніру Євро-2016 Україна все проведе чотири матчі: 8 вересня проти Словаччини, 9 жовтня українські футболісти відправляться в Білорусь, через три дні у Львові візьме Македонію, а заключна зустріч стартового відрізка відбудеться 15 листопада в Люксембурзі. З Іспанією "синьо-жовті" зіграють вже в 2015 році - 27 березня на виїзді і 12 жовтня вдома. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі