Фоменко хотів би зіграти перший матч зі словенцями на виїзді

Поділитися
Фоменко хотів би зіграти перший матч зі словенцями на виїзді Фоменко не вважає зустріч зі словенцями реваншем © ФФУ
Головний тренер збірної України прокоментував суперника по стикових матчах відбору Євро-2016.

Сьогодні, 18 жовтня, в швейцарському Ньоні відбулося жеребкування, за результатами якої збірна України отримала в суперники Словенію.

"Природно, зараз ми почнемо збір інформації про збірну Словенії. До цього спеціально команду не вивчали. Чекали-чекали жеребкування, і ось дочекалися. Попереду місяць, і тепер почнемо цілеспрямовану підготовку до плей-офф. Я перед жеребкуванням не думав про те, хто нам може випасти в плей-офф. Чекав будь-якого суперника", - цитує Михайла Фоменка MatchDay.

"Реванш у Словенії? Напевно, про це можна було б говорити, якби зараз у збірній грали ці ж хлопці. А так команда і склад збірної змінилися. Тим не менш, упівсили ніхто грати не буде, буде серйозна підготовка. Яка ще може бути мотивація, якщо на кону Євро? Думаю, в цьому плані проблем не буде. Спочатку вивчимо Словенію, а потім будемо говорити про силу суперника".

"Звичайно, краще було б зіграти перший матч на виїзді, але нічого не змінити. Був досвід першого домашнього матчу з Францією. Його теж врахуємо при підготовці. У Києві чи Львові приймемо Словенію? Рішення прийме виконком, керівники ФФУ. Є багато нюансів. Але в обох містах підтримка буде божевільна. Якщо судити за статистикою, у Львові у нас було більше вдалих матчів".

З боку словенців своє слово сказав півзахисник Далібор Стевановіч: "Тут важко говорити, щасливі ми чи ні від такого жеребу. Збірна України – сильна команда з хорошими футболістами, при цьому ми їх 15 років тому обігрували, зараз потрібно спробувати це повторити. В принципі, шанси 50 на 50. У нас є шанси на вихід на Євро, тому що збірна України – прохідний суперник, якого можна і потрібно проходити. Все залежить від нас. При цьому ми ставимося до суперника з великою повагою".

Читайте також: Збірна України вважається фаворитом плей-офф Євро-2016

Зазначимо, що перший матч збірна України проведе вдома 14 листопада, а матч-відповідь - через три дні.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі