Фоменко дав Безусу ще один шанс у збірній

Поділитися
Фоменко дав Безусу ще один шанс у збірній Роман Безус знову викликано до збірної України © football.ua
Епідемія травм переслідує збірну України. Після того, як стало відомо про травму кількох футболістів, розташування команди залишив ще й центральний півзахисник Едмар.

У третій день підготовки збірної України до матчу відбіркового турніру Євро-2016 проти Люксембургу відбулася чергова перестановка, яка пов'язана з травмами футболістів.

Центральний півзахисник "Металіста" Едмар травмував задню поверхню стегна і не зможе відновитися до двох поєдинків національної команди 15 і 18 листопада.

Замість натуралізованого бразильця головний тренер викликав хавбека "Динамо" Романа Безуса, на рахунку якого вже 17 матчів (4 голи) у складі українців. Нагадаємо, що Безус став автором єдиного гола у ворота збірної Молдови в товариському матчі на початку вересня.

Додамо, що раніше склад націоналки екстрено поповнили Кирило Ковальчук, Андрій Пилявський і Віталій Вернидуб. Произошл це у зв'язку з травмами Тараса Степаненка та Олександра Кучера.

Михайло Фоменко перед матчем з Люксембургом зазначив, що у товариській грі з Литвою 18 листопада в Києві він має намір перевірити в справі найближчий резерв.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі