ФК "Львів" виступатиме у Прем'єр-лізі замість "Вереса"

Поділитися
ФК "Львів" виступатиме у Прем'єр-лізі замість "Вереса" Доля "Вереса" не уточнюється © football.ua
У Рівному не буде клубу в елітному дивізіоні.

Президент "Вереса" Богдан Копитко заявив, що клуб повернеться в Рівне, але не буде виступати в Прем'єр-лізі, а її місце займе команда під назвою ФК "Львів". Заява з'явилася на офіційному сайті клубу.

"Народний клуб "Верес" з моменту свого відродження став яскравим явищем в українському футболі. Всього за три роки ми разом пройшли шлях від нуля в професійному футболі до першої шістки Прем'єр-ліги. Це стало можливим завдяки наполегливій праці, відсутності страху перед високими завданнями та тісній співпраці Народного клубу і "Лімо". Ми разом створили казку.

На жаль, розвиток "Вереса" значно обігнав розвиток футбольного господарства Рівненської області. Тому "Верес" був змушений переїхати. Ми зробили все, щоб "червоно-чорні" почувалися у Львові комфортно. Цей сезон хоч і був яскравим і цікавим, але показав низку проблем. Значна частина вболівальників Рівненщини не може відвідувати матчі улюбленої команди в двохстах кілометрах від свого міста.

Тому було прийнято спільне рішення про повернення Народного клубу "Верес" в Рівне. Нинішня команда, яка має право виступу в українській Прем'єр-лізі, буде перейменована в Футбольний клуб "Львів".

Зі свого боку хочу зазначити, що ми і далі будемо будувати дружні відносини з рівненським клубом і футбольною громадськістю. Переконаний, "Верес" продовжить свою славну історію. І буде яскравим представником українського футболу. Дякую вам за співпрацю".

У минулому сезоні "Верес" замкнув першу шістку, набравши 35 очок.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі