Фінляндія долучилася до дипломатичного бойкоту ЧС-2018

Поділитися
Фінляндія долучилася до дипломатичного бойкоту ЧС-2018 Найближчими дням до бойкоту ЧС-2018 можуть приєднатися держави Євросоюзу © відкриті джерела
Перші особи держави не поїдуть до Росії дивитися футбол.

Влада Фінляндії прийняли рішення про дипломатичний бойкот Чемпіонату світу з футболу, який почнеться в Росії 14 червня. Як повідомив посол України в Гельсінкі, перші особи держави не будуть присутніми на матчах.

"Вище керівництво Фінляндії не бере участь у чемпіонаті. Це - не моя заслуга, а здорового глузду. Ми кожен на своєму місці робимо своє", - написав український дипломат на своїй сторінці в Twitter у вівторок, 12 червня.

Олефір також закликав українських громадян бойкотувати ЧС-2018 у Росії.

Раніше повідомлялося про те, що Австралія оголосила дипломатичний бойкот Чемпіонату світу з футболу в Росії. До бойкоту планують приєднатися офіційні особи Британії, Ісландії, Польщі, Швеції, Австралії, Японії та Данії. Крім того, за даними ЗМІ, на засіданні Європарламенту 14 червня може бути прийнята резолюція про дипломатичний бойкот ЧС-2018.

Чемпіонат світу з футболу в Росії пройде з 14 червня по 15 липня 2018 року. Матчі прийматимуть Москва, Санкт-Петербург, Калінінград, Волгоград, Казань, Нижній Новгород, Самара, Саранськ, Ростов-на-Дону, Єкатеринбург і Сочі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі